איך לשתות ג'ינג'ה?
את הג'ינג'ה יש לנער היטב לפני השימוש ומומלץ לשתות קר כצ'יסר או מנה, אך בהחלט ניתן גם להתפנק בקוקטייל שמבוסס עליו. חלק מהקסם של ג’ינג’ה הוא שהוא משתלב ממש טוב עם מגוון משקאות קלים.
ניתן לערבב עם טוניק, סודה, ספרייט, מיץ גזר ועוד, או פשוט להוסיף קוביות קרח בלבד. ניתן גם להוסיף נגיעות של סירופ מתוק וסמיך ששוקע ומשאיר טעם מתוק לסוף.
הג'ינג'ה מתאים להגשה קרה ומרעננת במסיבת קיץ בגינה, בבר, בבית, או בסבב של צ'יסרים בלילה ארוך שדורש הטענת אנרגיות.
איזה טעם יש לג'ינג'ה?
לג'ינגה טעם שלא דומה לשום משקה אחר. מצד אחד הג'ינגר מורגש ונוכח, אך מצד שני הוא עטוף בטעמי לימון צמחים ותבלינים.
ג'ינגר-אלף מחליק עם נוכחות מהחיך דרך הגרון ומטה ומשאיר "אפטר-טייסט" חריף עשיר ומעניין לאחריו .
הוא משלב חריפות , חמיצות, מרירות קלה ומתיקות המרכיבים יחדיו טעם ייחודי ועשיר בניחוחות טבעיים. הטעם של ג'ינג'ה פותח במטרה להנגיש משקה אלכוהולי בריא מרים ומחזק יחד עם חווית השתייה לכמה שיותר אנשים ולהפוך אותה לטעימה ומעניינת יותר.
מה ההשפעה של ג'ינג'ה?
האפקט של ג'ינג'ה הוא הקסם שלו והסיבה למה אנשים שמכירים רוצים לשתות רק את זה ולא משהו אחר. ג'ינג'ה נותן תחושה של מרץ ותשוקה מאוד חיובית ואפ-ליפתינג. ניתן גם לתאר אותה כהרגשה יותר "נקייה" עם הרבה פחות תופעות לוואי האופייניות לשתייה כמו סחרור, ערפול וכאבי ראש תוך כדי וכמובן ביום שאחרי, זה אחד המשקאות האלכוהולים הכי בריאים ואיכותים שיוצרו בישראל.
רבות סופר ועוד יסופר על התחושה המיוחדת שמקבלים כששותים ג'ינג'ה. המחנה המשותף לכל החוויות שאנשים חולקים הוא תחושת "וואו" שהם מרגישים . ג'ינג'ה פשוט מעיר ופותח , מרים את המצב רוח ובכלל יוצר אנרגיה עם חיות חיובית למי ששותה אותו. שתו באחריות, ותהנו מג'ינג'ה.
מה המרכיבים של ג'ינג'ה?
ג'ינג'ה מיוצר מרכיבים של ג'ינג'ר, פרות, שורשים מעובים ,צמחי מרפא, תבלינים . מקור הרכיב הכוהלי בג'ינג'ה הוא מהג'ינג'ר ומהפירות. הוא טבעוני ואינו מכיל גלוטן.